Professionelt komfur el 4 firkantede plader (4×2,6kW) og ovn (6kW) Zanussi

50.269 kr.

Oplev det professionelle komfur fra Zanussi med 4 avancerede plader og kraftig ovn. Ideelt til mesterkokke, der kræver præcision og kvalitet i køkkenet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11906900194156738 Kategori:

Opdag muligheden for at forvandle dit storkøkken til en kulinarisk oase med det professionelle Komfur El 4 Firkantede Plader (4×2,6kW) og Ovn (6kW) Zanussi. Denne enhed er ikke blot et komfur; det er en integreret del af dit køkkens hjerte og sjæl, designet til at opfylde kravene fra den moderne kok og de mest ambitiøse køkkenprojekter.

Zanussi, et navn kendt for kvalitet og innovation, præsenterer dette imponerende komfur fra EVO700-serien, hvor hver detalje er gennemtænkt for at sikre optimal funktionalitet og holdbarhed i et travlt storkøkken. Med fire robuste støbejernsplader, der hver har en effekt på 2,6 kW, får du ikke blot en varmefordeling, der er jævn og stabil, men også mulighed for at tilberede flere retter samtidigt uden at gå på kompromis med temperaturen. Uanset om du skal sautere friske grøntsager, koge saucer eller stege kød, vil det kraftfulde design sikre, at dine retter altid har den perfekte tilberedning.

Den integrerede ovn med en kapacitet på 6 kW er et mesterligt værktøj til bagning og gratinering. Tænk bare på de sprøde pizzaer, saftige lasagner og hjemmelavede bagværk, du kan skabe. Ovnen er rummelig, hvilket giver dig mulighed for at tilberede store portioner på én gang – ideelt til catering eller store familiearrangementer. Den er ergonomisk designet, så du nemt kan tilgå dine retter uden besvær, når de er klar til servering.

Komfurets robuste konstruktion gør den ideel til den højintensive hverdag i et professionelt køkken. Materialerne er valgt med omhu, hvilket sikrer, at komfuret kan modstå både tidens tand og de daglige udfordringer. Den nemme rengøring afstås fra komfurets glatte overflader, hvilket sparer værdifuld tid, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at skabe lækker mad.

Desuden er komfuret designet med brugervenlighed i tankerne. De intuitive kontroller giver dig fuld kontrol over tilberedningen, så du kan justere temperaturen til perfektion. Uanset om du er en erfaren kok eller en entusiastisk amatør, vil du værdsætte den enkelhed, som Zanussi har indarbejdet i dette komfur.

Med et professionelt komfur fra Zanussi får du ikke blot et apparat – du investerer i en partner, der vil støtte dig i din kulinariske rejse. Dette komfur er skræddersyet til dem, der ønsker at tage madlavningen til næste niveau og forvandle deres køkkener til kreative laboratorier, hvor smag og kvalitet altid står i centrum. Lad dette komfur inspirere dig til at eksperimentere, skabe og dele dine gastronomiske mesterværker med verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Professionelt komfur el 4 firkantede plader (4×2,6kW) og ovn (6kW) Zanussi”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.