SARO El-komfur 4 Zoner + Grill + Konvektionsovn 600 Line Model E4F6

20.833 kr.

Oplev SARO El-komfur med 4 zoner, grill og effektiv konvektionsovn – perfekt til hurtig og lækker madlavning i dit køkken. Fra hverdag til fest.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300597176571 Kategori:

Forkæl dit køkken med SARO El-komfur 4 Zoner + Grill + Konvektionsovn 600 Line Model E4F6, et imponerende stykke køkkenudstyr designet til den moderne kok, der sætter kvalitet og funktionalitet i højsædet. Dette komfur kombinerer holdbarhed, elegance og høj ydeevne, hvilket gør det til det ideelle valg for både professionelle og hjemme-mestre.

Bygget af rustfrit stål af høj kvalitet, med en bordplade i robust AISI 304-stål og en tykkelse på 1 mm, er dette komfur ikke kun slidstærkt, men også let at rengøre. Det strømlinede design tilføjer et moderne touch til dit køkken, og dets holdbare materialer sikrer, at det vil holde i mange år fremover. Den skinnende overflade modvirker fedt- og snavsaflejringer, så du kan nyde madlavning uden bekymringer.

Det SARO El-komfur er udstyret med fire kraftige støbejerns kogeplader, der er designet til at imødekomme alle dine madlavningsbehov. To plader med en diameter på 14,5 cm og en effekt på 1,5 kW er perfekte til mindre gryder og pander, mens de to større plader med en diameter på 22 cm og en effekt på 2,6 kW giver dig mulighed for at koge større portioner eller tilberede flere retter samtidigt. Uanset om du ønsker at simre en suppe, koge pasta eller tilberede en lækker sauce, vil dette komfur gøre det til en leg.

Men det, der virkelig gør SARO El-komfur til et unikt valg, er den integrerede el-konvektionsovn. Med en effekt på 2 kW, kan ovnen tilberede dine retter jævnt og effektivt, hvilket giver dig mulighed for at bage hjemmebagte brød, lave perfekt stegt kød eller lave lækre gryderetter. Oveni er der en el-grill med en effekt på 1,8 kW, så du kan opnå den ønskede grill-effekt, der giver det området et strejf af autentisk smag, ligesom fra den traditionelle grill.

For at toppe det hele off, leveres komfuret med en krom grill og en emaljeret bageplade, som sikrer, at du har alt, hvad du behøver for at være kreativ i køkkenet. Uanset om du er en passioneret amatørkok eller en erfaren professionel, vil dette komfur inspirere dig til at udforske nye opskrifter og udfordre dine kulinariske færdigheder.

Investér i SARO El-komfur 4 Zoner + Grill + Konvektionsovn 600 Line Model E4F6, og oplev en ny dimension af madlavning, hvor hver opskrift bliver til en oplevelse, og hver ret vil imponere både familie og gæster. Gør dit køkken til dit drømmekøkken, og lad dit indre kulinariske geni blomstre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO El-komfur 4 Zoner + Grill + Konvektionsovn 600 Line Model E4F6”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.