SARO Kogeplade komfur + gasovn LQ model LQ / TPG4LO

36.693 kr.

Oplev SARO Kogeplade med gasovn LQ – effektiv madlavning med præcise temperaturer og elegant design der passer perfekt i dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300483695182 Kategori:

SARO Kogeplade komfur + gasovn LQ model LQ / TPG4LO er den ultimative løsning for både professionelle kokke og entusiastiske madlavere, der ønsker det bedste af det bedste i deres køkken. Dette imponerende produkt er designet med fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik, hvilket gør det til et must-have i ethvert moderne køkken.

Fremstillet af kraftigt AISI 304 rustfrit stål, tilbyder dette komfur uovertruffen holdbarhed og modstandsdygtighed mod rust og korrosion. Den 12 mm tykke kogeflade sikrer en jævn og ensartet varmefordeling, hvilket er essentiel for at opnå perfekt tilberedte retter hver gang. Uanset om du simmer en lækker sauce, bruner kød eller tilbereder grøntsager, vil SARO kogepladen give dig den præcision og kontrol, du har brug for.

Med en kraftfuld 12 kW kogeflade kan du nemt klare selv de mest intensive madlavningsopgaver. Den hurtige opvarmningstid sikrer, at du ikke behøver at vente længe, før du kan begynde at tilberede dine yndlingsretter. Den aftagelige midtersektion giver dig mulighed for at tilpasse kogefladen, hvilket gør det muligt at anvende større gryder og pander uden problemer.

Ovnen i SARO LQ modellen tilbyder en imponerende 8,6 kW ovneffekt, hvilket giver dig mulighed for at bage og grille som en professionel. Med en sikkerhedstermostat kan du være sikker på, at temperaturen forbliver stabil under hele tilberedningen, hvilket sikrer perfekte resultater hver gang. Den indbyggede pilotlampe og den praktiske Piezo-tænding gør det nemt og hurtigt at tænde ovnen, så du kan komme i gang med madlavningen uden unødvendige forsinkelser.

For at garantere maksimal fleksibilitet leveres kogepladen forudindstillet til H-gas, men propandyser er inkluderet, så du kan vælge den gasform, der passer bedst til dine behov. Dette gør SARO komfuret ideelt for både private hjem og professionelle køkkener, hvor tilpasning og effektivitet er i højsædet.

Med mål på 800 mm bredde, 900 mm dybde og en højde på 85 mm, er dette komfur designet til at passe perfekt ind i ethvert køkkenmiljø. Dets elegante og moderne udtryk gør det ikke blot til et funktionelt redskab, men også til en stilfuld tilføjelse, der vil imponere alle, der træder ind i dit køkken.

Vælg SARO Kogeplade komfur + gasovn LQ model LQ / TPG4LO, og oplev en ny standard inden for madlavning – hvor innovation, kvalitet og stil går hånd i hånd, og hvor dine kulinariske drømme bliver til virkelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Kogeplade komfur + gasovn LQ model LQ / TPG4LO”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.