SARO Kogeplade komfur el-ovn + 2 brændere + låge LQ model LQ / TPG6LE

47.164 kr.

Oplev SARO Kogeplade med el-ovn og 2 brændere – effektiv, praktisk og stilfuld design, der løfter dit køkken til næste niveau. Skab lækre måltider hver dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300068958013 Kategori:

Oplev det ultimative inden for madlavning med SARO Kogeplade Komfur El-Ovn LQ model LQ / TPG6LE – et mesterværk, der kombinerer funktionalitet, holdbarhed og stil i én kompakt enhed. Dette professionelle komfur er designet til både køkkener i restauranter og til den ambitiøse hjemmechef, der ønsker at tage sin madlavning til næste niveau.

Realiser dine kulinariske drømme med en kraftfuld AISI 304 rustfrit stål konstruktion, der sikrer langvarigt slid og enestående renlighed. Den 12 mm tykke kogeflade er skabt til at håndtere de mest intense gastronomiske udfordringer og giver dig en jævn varmefordeling, så du kan tilberede dine retter perfekt hver eneste gang. Med en imponerende effekt på 12 kW sikrer dette komfur, at du hurtigt kan bringe dine ingredienser op i den rigtige temperatur.

Det smarte design omfatter en aftagelig midtersektion, der giver dig fleksibilitet til at tilpasse din madlavning. Uanset om du har brug for ekstra plads til store gryder eller ønsker at skidstele op på en siddeplads, tilpasser dette komfur sig dine behov. De to kraftige brændere – 1 x 7,4 kW og 1 x 5,5 kW – giver dig mulighed for at forberede flere retter samtidig, hvilket sparer tid og øger effektiviteten i køkkenet.

SARO Kogepladens syrefaste støbt porcelænsriste tilføjer et ekstra lag af robusthed og praktisk anvendelighed, mens det stilrene design tilfører en moderne æstetik til dit køkken. De kraftige riste giver dig sikkerhed og stabilitet, når du arbejder med tunge potter og pander, så du kan fokusere på det, der virkelig tæller – at skabe uforglemmelige måltider.

Den indbyggede ovn med en effekt på 5,48 kW vil revolutionere din måde at bage og stege på. Uanset om du ønsker at lave en lækker lasagne, bagværk eller en perfekt stegt kylling, har du nu mulighed for at gøre det med præcision og lethed. Sikkerhed er også i højsædet med den integrerede termostat og pilotflamme, der sikrer, at du altid har kontrol over temperaturen og kan undgå overophedning.

Kombinationen af avanceret teknologi og brugervenlighed i SARO Kogeplade Komfur El-Ovn LQ model LQ / TPG6LE gør det til det perfekte valg for både professionelle kokke og madentusiaster. Forvandl dit køkken til et kulinarisk paradis og lad dine hjemmelavede kreationer imponere dine gæster. Med dette komfur ved din side er du kun begrænset af din fantasi. Invester i kvalitet, funktionalitet og æstetik – vælg SARO Kogeplade Komfur El-Ovn LQ model LQ / TPG6LE og lad dine madlavningseventyr begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Kogeplade komfur el-ovn + 2 brændere + låge LQ model LQ / TPG6LE”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.