Komfur stikprop 5 pol 16A 440V Grå GN-pak

108 kr.

Oplev vores 5-polede komfur stikprop 16A 440V i grå, designet til maksimal sikkerhed og holdbarhed. Perfekt til effektiv madlavning hjemme.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121300079835325 Kategori:

Opgrader dit køkken med Komfur stikprop 5 pol 16A 440V, en essentiel komponent, der ikke blot sikrer en pålidelig forbindelse til dit komfur, men også bringer et niveau af kvalitet og sikkerhed ind i dit hjem. Dette produkt er ikke bare en almindelig stikprop; det er en grundpille i dit køkkens elektriske installation, skabt til at modstå de høje belastninger, som moderne komfurer ofte kræver.

Stikproppen kommer i et stilrent gråt design, der passer ind i enhver indretning og sikrer, at du ikke kun har funktionalitet, men også æstetik. Den er udstyret med 5 poler og understøtter et dansk flerpolet system, hvilket gør den ideel til både husholdnings- og erhvervsmæssig brug. Med en kapacitet på 16A og en spænding på 440V er denne stikprop en kraftfuld løsning, der kan håndtere selv de mest krævende elektriske apparater uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Med denne stikprop får du mulighed for at tilslutte dit komfur med lethed, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: madlavning. Den er designet med brugervenlighed for øje, således at monteringen bliver en leg. Uanset om du er en professionel kok eller en entusiastisk hjemmekok, vil du sætte pris på den robusthed og driftssikkerhed, som dette produkt tilbyder.

Sikkerhed er altid en prioritet, når det kommer til elektriske installationer, og denne stikprop er ikke nogen undtagelse. Den er konstrueret med materialer af høj kvalitet, der er modstandsdygtige over for varme og slid, hvilket sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Du kan være tryg ved at vide, at dit komfur er tilsluttet en stikprop, der lever op til de højeste standarder for både byggekvalitet og sikkerhed.

Takket være den alsidige 5-polede opsætning, kan denne stikprop nemt tilsluttes til forskellige typer komfurer, hvilket gør den til en perfekt løsning for både nye installationer og opgraderinger i eksisterende hjem. Den er ikke kun praktisk, men også en investering i dit hjem, da den reducerer risikoen for elektriske problemer og sikrer, at dit komfur fungerer optimalt i mange år fremover.

Uanset om du slår dine kokkeevner i gang til en familiefest eller blot tilbereder en hurtig middag efter en lang arbejdsdag, vil denne Komfur stikprop 5 pol 16A 440V være den sikre og pålidelige forbindelse, du kan stole på. Gør den til en del af dit køkken i dag, og oplev den forskel, en kvalitetsstikprop kan gøre for din madlavningsoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Komfur stikprop 5 pol 16A 440V Grå GN-pak”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.