SARO El-komfur + ovn 4 plader LQ model LQ / CQE4LE

38.567 kr.

Oplev SARO El-komfur med 4 plader og ovn. Optimal varmefordeling, stilrent design og energieffektivitet gør madlavningen til en leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301909976069 Kategori:

SARO El-komfur + ovn 4 plader LQ model LQ / CQE4LE er det ideelle valg for professionelt køkken, der søger en kombination af styrke, holdbarhed og effektivitet. Dette komfur er designet specielt til at imødekomme behovene i krævende miljøer, hvor hver eneste detalje kan gøre en forskel i madlavningen. Med sine fire kraftfulde elektriske plader, hver med en effekt på 4KW, præsenterer dette komfur uovertrufne tilberedningsmuligheder, der gør det muligt at tilberede store mængder mad uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når du investerer i SARO El-komfuret, får du ikke bare et apparat; du får en trofast partner i køkkenet. Den robuste konstruktion i rustfrit stål AISI 304 sikrer, at dette komfur kan modstå den daglige slitage og opfylder de højeste hygiejnestandarder. Det gør det ikke kun let at rengøre, men sikrer også, at det holder sig pænt og præsentabelt, selv efter intensiv brug.

Med dimensionerne 800 mm i bredden, 900 mm i dybden og en højde på 850 mm, er dette komfur designet til at passe ind i ethvert kommercielt køkken. Det tekniske design er tænkt til at optimere arbejdsflowet, så du kan fokusere på det, du gør bedst – at skabe fantastiske retter, der begejstrer dine gæster. Komfurets sikkerhedstermostat giver dig fuld tryghed ved madlavning og sikrer, at temperaturerne holdes præcise for perfekt tilberedte måltider hver gang.

Med en total tilslutningskapacitet på 400V og 21,48KW er det klart, at SARO El-komfur er bygget til at levere kraft og ydeevne i topklasse. Uanset om du skal koge, stege eller blanchere, vil du finde, at dette komfur kan håndtere selv de mest krævende opgaver. De firkantede elektriske plader, der måler 300 x 300 mm, giver dig mulighed for at bruge forskellige typer tilbehør og kokketechikker uden besvær.

Vægten på mellem 125 og 140 kg gør, at komfuret står solidt på plads og ikke let bliver skubbet rundt under arbejdet, hvilket er en vigtig egenskab i et travlt køkken. Denne imponerende stabilitet kombineret med den stærke varmefordeling sikrer, at dit madlavningsarbejde bliver en fornøjelse og ikke en kamp.

SARO El-komfur + ovn 4 plader LQ model LQ / CQE4LE er ikke bare et valg; det er et skridt mod at optimere dit køkken og gastronomiske skabelser. Giv dig selv og dit team det bedste værktøj til at løfte din kulinariske oplevelse til nye højder. Invester i dette pålidelige komfur og oplev, hvordan det kan ændre måden, du tilbereder mad på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO El-komfur + ovn 4 plader LQ model LQ / CQE4LE”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.