SARO El-komfur 2 Zoner bordmodel – 600 Line Model E26

5.773 kr.

Oplev SARO El-komfur 2 Zoner bordmodel E26 med effektiv varme og kompakt design, perfekt til små køkkener og hurtig madlavning.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301535555919 Kategori:

Opgradér dit køkken med det stilfulde og funktionelle SARO El-komfur 2 Zoner bordmodel – 600 Line Model E26. Dette komfur er designet til både professionelle og hjemmechefer, som ønsker at presse det maksimale ud af deres madlavning. Bygget med robuste materialer og enestående funktionalitet, er SARO El-komfuret din ideelle partner til madlavningen.

Lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, AISI 304, kombinerer dette komfur ikke bare holdbarhed med en smuk finish, men det er også let at rengøre. Den glatte overflade i rustfrit stål giver dit køkken et moderne og stilrent udtryk, samtidig med at det sikrer, at du kan opretholde en høj hygiejnestandard, selv når du laver mad med de mest udfordrende ingredienser. Komfurets tykkelse på 1 mm bidrager til styrken og stabiliteten, så du kan have tillid til, at det holder til det daglige slid.

Med to kogeplader i støbejern er SARO El-komfuret designet til at levere fremragende varmefordeling og professionel præcision i madlavningen. Den lille kogeplade med en diameter på 14,5 cm og en effekt på 1,5 kW er perfekt til at koge saucer eller varme mindre portioner, mens den større plade på 22 cm med en effekt på 2,6 kW giver dig mulighed for hurtigt at tilberede større retter. Uanset hvad du skal lave, vil dette komfur sikre, at du har den rette varme til dit behov.

Sikkerhed er en prioritet, og derfor er SARO El-komfuret udstyret med en overophedningsbeskyttelse, som forhindrer uheld og sikrer, at dit køkken forbliver sikkert under madlavning. Du kan således koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget – at skabe lækre måltider uden bekymringer. Tilslutningsmulighederne gør det også nemt at integrere komfuret i dit eksisterende elektriske system, da det kan tilsluttes 400 V med 50/60 Hz.

Med en samlet effekt på 4,1 kW giver SARO El-komfuret dig den rette kraft til at klare selv de mest krævende opskrifter. Den kompakte størrelse med udvendige mål på B 400 mm gør det ideelt til både små og store køkkener, hvilket giver fleksibilitet i, hvordan du indretter dit madlavningsområde.

SARO El-komfur 2 Zoner bordmodel – 600 Line Model E26 er ikke blot et køkkenredskab, men en investering i din kulinariske rejse. Uanset om du er en erfaren kok eller en ivrig amatør, vil dette komfur hjælpe dig med at skabe gastronomiske mesterværker, der vil imponere familie og venner. Gør hver kokkeraften til en fornøjelse og mærk forskellen med SARO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO El-komfur 2 Zoner bordmodel – 600 Line Model E26”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.