SARO El-komfur med underbord – model E7/CUET6BA

17.604 kr.

Oplev SARO El-komfur E7/CUET6BA med praktisk underbord, energibesparende funktioner og elegant design – perfekt til moderne køkkener.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300003241658 Kategori:

SARO El-komfur med underbord – model E7/CUET6BA er en uundgåelig investering for enhver professionel køkkenchef, der ønsker at forvandle sin kulinariske vision til virkelighed. Dette højkvalitets komfur er designet til at imødekomme de strenge krav i det kommercielle køkken, samtidig med at det tilføjer et strejf af elegance og funktionalitet til dit madlavningsmiljø.

Komfurets kabinet er fremstillet i robust rustfrit stål, hvilket ikke kun sikrer enestående holdbarhed, men også letter rengøringen og vedligeholdelsen. Den slidstærke overflade modstår daglig brug og bevarer sit polerede udseende, hvilket gør det til et stilfuldt valg for restauranter, caféer og kantiner. Med sin imponerende vægt på 75 kg står dette komfur fast på stedet og giver stabilitet, når du arbejder med tunge gryder og pander.

Med seks støbejerns el-plader, der leverer en samlet effekt på 15,6 kW, bliver madlavning en leg. De to kraftfulde plader på 2,6 kW hver, med en diameter på 220 mm, sikrer hurtig opvarmning og jævn varmefordeling. Uanset om du skal koge, stege eller simre, vil du opleve, hvor hurtigt og effektivt denne enhed kan håndtere selv de mest ambitiøse opskrifter. Den fleksible temperaturindstilling fra 100°C til 300°C giver dig fuld kontrol over madlavningsprocessen, så du kan perfektionere enhver ret til punkt og prikke.

Essentialt for ethvert moderne køkken er kontrollysene på komfuret, der informerer dig om, hvornår pladerne er varme og klar til brug. Dette gør det muligt at holde styr på madlavningen og spare tid i en travl hverdag. SARO El-komfuret er også designet med et praktisk underbord, der giver ekstra opbevaringsplads til køkkenredskaber, gryder eller ingredienser, så alt, hvad du behøver, er inden for rækkevidde.

Med mål på 1200 mm i bredden, 700 mm i dybden og 850 mm i højden, passer komfuret perfekt ind i de fleste køkkenlayout og giver dig den nødvendige plads til at udfolde dine færdigheder.

SARO El-komfur med underbord – model E7/CUET6BA er mere end blot et redskab; det er en nøglekomponent til at bringe dine madlavningsevner til næste niveau. Uanset om du er en erfaren kok eller en passioneret amatør, vil dette komfur hjælpe dig med at skabe uforglemmelige måltider, der forkæler dine gæster og efterlader varige indtryk. Tag skridtet ind i fremtidens madlavning med SARO, hvor kvalitet, funktionalitet og æstetik mødes. Dette komfur er ikke bare en investering i dit køkken; det er en investering i din kulinariske rejse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO El-komfur med underbord – model E7/CUET6BA”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.