,

Gram komfur 57973 CI 56351

6.999 kr.

Oplev det effektive Gram komfur 57973 CI 56351 med hurtig opvarmning og energivenlig teknologi, perfekt til moderne køkkener og madglade sjæle

Køb her

Varenummer (SKU): 5637000084463844 Kategorier: ,

Oplev kulinarisk frihed med Gram komfur 57973 CI 56351, et fritstående komfur designet til at forvandle dit køkken til en gastronomisk legeplads. Dette moderne komfur kombinerer æstetik med høj ydeevne og tilbyder en induktionskogeplade med fire kraftfulde kogezoner, der hurtigt og effektivt opvarmer dine gryder og pander. Uanset om du vil simre en lækker suppe eller koge vand til pasta, vil du opleve, at induktionssystemet reagerer lynhurtigt på dine tiltag, hvilket gør madlavningen både hurtigere og mere energivennlig.

Den rummelige ovn på 65 liter gør det muligt for dig at tilberede store retter til familie og venner, samtidig med at du kan eksperimentere med flere retter på én gang. Uanset om du bager en lækker kage, steger en mør brunch eller tilbereder en saftig stege, vil du nyde den ensartede varmefordeling, der sikrer perfekte resultater hver gang.

Med over 11 forskellige funktioner, herunder varmluft, grill og et indbygget stegetermometer, får du fuld kontrol over din madlavning. Varmluftsfunktionen giver dig mulighed for at bage, stege og grille på flere niveauer samtidig uden at smagene blandes, hvilket giver dig mulighed for at lave flere retter på én gang – en ideel løsning til festlige samlinger eller hverdagens hektiske tempo.

Den innovative SteamClean-funktion er et absolut must-have for moderne husholdninger. Med den kan du nemt rengøre ovnen ved blot at tilsætte vand og lade dampen gøre arbejdet. Dette sparer tid og kræfter, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at nyde din madoplevelse uden besvær.

Designet med brugerens behov i tankerne kombinerer Gram komfur 57973 CI 56351 stil med funktionalitet. Den elegante finish og det slidstærke materiale gør, at komfuret vil passe perfekt ind i ethvert køkken, uanset om det er moderne, klassisk eller industrielt.

Sikkerheden er også topprioritet, og det indbyggede sikkerhedssystem, der inkluderer automatiske slukker-funktioner og børnesikring, giver dig ro i sindet, når du laver mad i dit hjem.

Uanset om du er en erfaren kok eller en nybegynder, vil Gram komfur 57973 CI 56351 hjælpe dig med at bringe dine kulinariske drømme til live. Gør madlavningen til en inspirerende oplevelse og skab uforglemmelige måltider, der bringer familie og venner sammen. Invester i kvalitet og funktionalitet med dette fantastiske komfur, som vil være en trofast partner i dit køkken i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram komfur 57973 CI 56351”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.