,

Gram Keramisk komfur EK16642-92

8.124 kr.

Oplev Gram Keramisk komfur EK16642-92 med innovativ teknologi, energieffektivitet og stilrent design – perfekt til moderne køkkener og madglade sjæle

Køb her

Varenummer (SKU): 4652601775853995 Kategorier: ,

Oplev den perfekte kombination af elegance og funktionalitet med Gram Keramisk komfur EK16642-92. Dette komfur er ikke blot en køkkenmaskine; det er en inviterende til at udforske din kulinariske kreativitet og perfektionere dine madlavningsevner. Med sin energiklasse A, sikrer komfuret ikke blot effektivitet, men også en bæredygtig tilgang til din madlavning, hvilket bringer glæde til både din sjæl og planeten.

Med et rummeligt ovnrum på 77 liter har du rigeligt med plads til at tilberede alt fra en saftig søndagssteg til en lækker hjemmelavet lasagne. BakingPro-systemet gør bagningen til en leg, idet det skaber en optimal bagetemperatur og fugtighed, så du kan opnå perfekte resultater hver gang. Sig farvel til ujævnt bagte kager og velkommen til lette, luftige bageværker, der får dine gæster til at klappe i hænderne.

En af de mest imponerende funktioner ved dette komfur er lynopvarmningsfunktionen, som hurtigt bringer ovnen op på den ønskede temperatur, så du kan begynde madlavningen med det samme. Vær sikker på, at du aldrig behøver at vente forgæves, når du har en ærinde med at tilberede den perfekte middag.

Optøningsfunktionen gør det muligt at forberede dine ingredienser, uden at du skal gå gennem et langt forberedelsesskridt, og med ægte varmluft får du ensartede resultater, uanset hvad du tilbereder. Perfekte brød, delikate tærter og saftige bøffer er kun et par af de muligheder, du har med Gram komfuret.

Komfurets ekstra dybe bradepande er ideel til at tilberede store portioner, hvilket gør det til en fantastisk partner, når du skal underholde familiemedlemmer eller venner. De intuitive push & pull knapper sikrer, at betjeningen er enkel og med et moderne touch.

Og når det kommer til sikkerhed, tager Gram dette alvorligt. Med den UltraCold ovnlåge forbliver ydersiden af ovnen kølig at røre ved, selv under madlavning. Det er både tryggere for børn og en praktisk funktion, der forhindrer uheld i et travlt køkken.

Børnesikringen giver dig en ekstra tryghed, så du kan fokusere på at skabe de mest fantastiske retter uden bekymringer. Oplev en ny verden af madlavning med Gram Keramisk komfur EK16642-92, hvor hver eneste funktion er designet til at inspirere og lette din madlavningsoplevelse. Gør dit køkken til et kreativt fristed, og oplev glæden ved madlavning på et helt nyt niveau.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Keramisk komfur EK16642-92”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.