Tilbud!
, ,

Gram Komfur EKP16643-92 Keramisk – hvid – 2+2 års garanti

Original price was: 10.249 kr..Current price is: 8.199 kr..

Opdag Gram EKP16643-92 komfur med keramisk plade og moderne design. Perfekt til alle, der ønsker hurtig og effektiv madlavning med 2+2 års garanti.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775854065 Kategorier: , ,

Oplev på ny glæden ved madlavning med Gram Komfur EKP16643-92, et keramisk komfur, der ikke blot bringer stil og elegance til dit køkken, men også tilbyder en række funktioner, der vil inspirere enhver madentusiast til at udforske nye opskrifter og teknikker. Dette komfur er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, så du kan skabe lækre retter i et miljø, der udstråler kvalitet og modernitet.

Det imponerende ovnrum på 77 liter giver dig rigelig plads til at tilberede alt fra en søndagsbrunch til festmiddage, hvor alle gæsterne kan samles omkring bordet. Uanset om du bager, steger eller griller, er den jævne varmefordeling sikret, så du altid får perfekte resultater. Den høje energiklasse A+ betyder også, at du tilbereder dine retter med lavere energiforbrug, hvilket både er godt for miljøet og for din pengepung.

Det gennemførte design inkluderer en brugervenlig TouchTimer med minutur og stop automatik, hvilket gør det lettere end nogensinde at følge opskrifter. Du kan indstille tiden præcist og blande bekvemmelighed med præcision, så du undgår at brænde maden på eller blive distraheret i køkkenet. Dette komfur er altså en perfekt partner, når du ønsker at eksperimentere i madlavningen eller imponere dine venner og familie med nye kreationer.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved dette komfur er pyrolyseovnen, der renser sig selv med minimum besvær. Med tre forskellige programmer til pyrolyserengøring kan du vælge den, der passer til dit behov, så du hurtigt kan slippe af med madrester og fedt uden hårdhændet skrubning. Forestil dig, at du blot trykker på en knap, og ovnen klarer det hårde arbejde for dig – det er en sand game changer for travle hverdagsevents eller større fejringer.

Det stilfulde hvide design gør komfuret til en smuk tilføjelse til ethvert køkken. Den glatte overflade er ikke kun æstetisk tiltalende, men også nem at rengøre, så du kan bruge mere tid på madlavning og mindre tid på oprydning. Komfurets slidstærke materialer sikrer, at det vil holde i mange år fremover, hvilket giver dig ro i sindet.

Med Gram Komfur EKP16643-92 får du ikke bare et komfur; du investerer i en madlavningsoplevelse, der vil inspirere dig til at slippe din indre kok løs og gøre madlavning til en fornøjelse. Tag springet, og giv dit køkken det hjerte, det fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Komfur EKP16643-92 Keramisk – hvid – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.