Tilbud!
, ,

Gram komfur EK16610-90 Keramisk – Hvid – 2+2 års garanti

Original price was: 6.874 kr..Current price is: 5.499 kr..

Oplev Gram komfur EK16610-90 med keramisk plade, moderne design og 2+2 års garanti. Perfekt til en effektiv madlavning i dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775853167 Kategorier: , ,

Opdag glæden ved madlavning med Gram komfur EK16610-90, en perfekt kombination af funktionalitet og stil, der transformerer dit køkken til en kulinarisk oase. Dette keramiske komfur i flot hvid finish er designet med både æstetik og ydeevne i tankerne, hvilket gør det til et centralt element i ethvert moderne køkken.

Med en rummelig multifunktions ovn på hele 77 liter kan du tilberede alt fra store familiefester til intime middage, uden at gå på kompromis med pladsen. Uanset om du bager, steger eller griller, sikrer ovnens ægte varmluftfunktion en jævn varmefordeling, så dine retter altid bliver tilberedt perfekt. Drej tilbage til barndommens minder med friske bagværk, eller imponer dine gæster med saftige langtidsstegte retter.

ComVac-systemet gør det muligt at rengøre ovnen nemt, da Steam Clean-funktionen blødgør fedt og snavs med damp, hvilket sparer dig tid og energi, så du i stedet kan fokusere på det, du elsker – madlavningen. Ingen besvær med dyre rengøringsmidler; et enkelt tryk på en knap, og du slipper for det hårde arbejde.

Dette komfur er ikke kun praktisk; det er også energivenligt. Med en højt rangeret energiklasse A giver du dig selv og miljøet en gave, hvor du kan slippe for unødvendige elregninger, mens du nyder madlavningens kunst. De 4 kogezoner, herunder en dobbelt kogezone, giver alsidighed i valg af tilberedningsmetode, så du kan anvende gryder og pander af forskellige størrelser.

Optøningsfunktionen giver dig desuden mulighed for hurtigt og effektivt at forberede dine ingredienser, så du kan begynde madlavning med det samme – perfekt til de travle hverdage, hvor tid er en knap ressource. Med dette komfur kan du være sikker på, at du altid er klar til at kreere lækre retter, uanset hvad omstændighederne er.

Med to års garanti kan du føle dig tryg ved dit køb, velvidende at Gram står bag deres produkter, der er skabt til at holde. Invester i dit køkken og din madoplevelse med Gram komfur EK16610-90. Lad hver madlavningssession blive en behagelig rejse ind i smag og kreativitet, som vil inspirere både dig selv og dem omkring dig. Slut med kedelig madlavning – sig hej til uendelige muligheder med Gram.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram komfur EK16610-90 Keramisk – Hvid – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.