Tilbud!
, ,

Gram komfur EK4510-91X Glaskeramisk – rustfri stål

Original price was: 5.869 kr..Current price is: 4.695 kr..

Oplev Gram EK4510-91X komfur i rustfrit stål med glaskeramisk overflade, der kombinerer stil og effektivitet for en perfekt madlavningoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775743179 Kategorier: , ,

Gram komfur EK4510-91X i rustfri stål er mere end blot et køkkenredskab; det er en livsstilsforandrer, der bringer elegance og funktionalitet ind i dit hjem. Dette glaskeramiske komfur forener innovativ teknologi med tidløst design, så du kan have det bedste af begge verdener. Den skinnende overflade i rustfrit stål giver et professionelt udtryk og sikrer, at komfuret forbliver både pænt og holdbart gennem årene.

Med en energiklasse A er dette komfur ikke kun designet til at være smukt, det er også en grønnere løsning i dit køkken. Det reducerer dit energi-forbrug, uden at der gås på kompromis med ydeevnen. Ovnen har et rummeligt ovnrum på hele 65 liter, hvilket gør det muligt for dig at tilberede lækre måltider til familie og venner på én gang. Uanset om du bager, braser eller griller, vil dette komfur være din pålidelige madlavningspartner.

Et af de fantastiske funktioner ved EK4510-91X er defrost-funktionen, der sikrer en skånsom optøning af dine fødevarer. Dette er ideelt for dem, der ønsker at forberede en lækker middag uden at skulle bekymre sig om lange tilberedningstider. Med varmluftsfunktionen spredes varmen jævnt i hele ovnen, hvilket giver perfekte resultater hver gang. Bagevarer får en gylden og sprød skorpe, mens kød og grøntsager tilberedes til perfektion.

En anden bemærkelsesværdig egenskab ved dette komfur er dets dobbelt kogezone, der forenkler madlavningsprocessen. Denne intelligente funktion gør det muligt at tilpasse kogezonerne til forskellige gryde- og pande-størrelser, hvilket sikrer ensartet varmefordeling og optimale madlavningsresultater. Uanset om du laver en suppe i gryden eller steger noget i en stor pande, vil du opleve, at denne fleksibilitet vil ændre den måde, du laver mad på.

Teleskopudtrækket gør det nemt for dig at kontrollere dine retter, mens de tilberedes. Du kan trække bagepladen ud uden at skulle bekymre dig om at brænde dig, hvilket giver dig det overblik, du har brug for til at sikre, at dine kreationer bliver lige som du ønsker.

Med målene 90x50x60 cm passer EK4510-91X perfekt ind i de fleste køkkener, hvilket gør det til en ideel løsning for både små og store rum. Dette komfur kombinerer stil, effektivitet og praktisk funktionalitet, så du kan nyde madlavning som en fornøjelse. Uanset om du er en erfaren kok eller nybegynder, vil Gram komfur EK4510-91X gøre madlavning til en leg og bringe familien sammen omkring bordet med skønne retter og varme minder. Giv dit køkken det løft, det fortjener, og oplev forskellen med dette exceptionelle komfur.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram komfur EK4510-91X Glaskeramisk – rustfri stål”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.